Mirë se vini në faqen tonë të internetit
0086-18429179711 [email protected] aliyun.com

Lajme industriale

» Lajme » Lajme industriale

Lloji i ri i metodës së prodhimit të synuar të aliazhit titan-alumin

2021年10月10日

Për momentin, fabrikat kryesore të prodhimit të synuar të spërkatjes në botë përdorin dy metoda të ndryshme për prodhimin e objektivave të spërkatjes me aliazh alumini. Bërë me derdhje me llak. Sa i përket metodave të njohura të hedhjes/falsifikimit janë të shqetësuar, gjatë prodhimit të objektivave të spërkatjes së aliazhit të aluminit, shtimi i elementeve të aliazhit shpesh shkakton ndarje të caqeve të spërkatjes së aliazhit të aluminit, e cila nga ana tjetër e bën cilësinë e filmave të spërkatjes më të varfër dhe Sipërfaqja e objektivit të spërkatjes është e prirur për të prodhuar mikro-grimca, e cila gjithashtu do të ndikojë në uniformitetin e vetive të filmit. Nëse objektivi i spërkatjes së aliazhit të aluminit bëhet me metodën e njohur të formimit të llakut, edhe pse disavantazhet e sipërpërmendura të lidhura mund të shmangen, do të bëjë objektivin e spërkatjes Kostoja e prodhimit është rritur shumë, veçanërisht kur bëni ca caqe spërkatëse që nuk janë të lehta për tu krijuar dhe duhet të përdorin barazimin e nxehtë, kostoja do të rritet për shkak të përdorimit të barazimit të nxehtë.

Për ta bërë procesin e prodhimit të objektivave të aliazhit titan-alumin më të lehtë dhe me kosto më të ulët, këtu është një metodë e bërjes së objektivave të spërkatjes së aliazhit të aluminit me pluhur llak të gazit. Krahasuar me pluhurin e lëndës së parë të objektivit spërkatës, pluhuri i aliazhit shoshet për të marrë madhësinë e duhur të grimcave të pluhurit, dhe më në fund pluhuri është i shtypur me vakum për të bërë objektivin e spërkatjes së aliazhit të aluminit. Kjo metodë e bërjes së caqeve të spërkatjes së aliazhit të aluminit me pluhur spërkatës ajri mund të aplikohet në prodhimin e objektivave të ndryshëm të spërkatjes së aliazhit të aluminit (alumin-krom, alumin-silic-bakër, alumin-titan, etj). Hapat e preferuar të zbatimit janë: sigurojnë lëndë të para metalike për prodhimin e objektivave të spërkatjes së aliazhit të aluminit dhe shkrirjen e tyre në metal të shkrirë; atëherë, përdorni metodën e spërkatjes me gaz për të bërë pluhura metalikë nga metali i shkrirë; më në fund, ngrohni pluhurat metalikë me vakum Formuar në aliazh alumini si material objektiv spërkatës, dhe kaloni gaz inert si gaz mbrojtës. Kjo metodë mund të shmangë mangësitë e ndarjes së materialit dhe mikro -grimcave, dhe i bëjnë objektivat e spërkatjes me cilësi të lartë më të shpejtë dhe më të lirë.

Ndoshta ju pëlqen gjithashtu

 • Kategoritë

 • Lajmet e fundit & Blog

 • Ndajeni me shokun

 • KOMPANIA

  Shaanxi Zhongbei Titanium Tantal Niobium Metal Material Co., Ltd. është një ndërmarrje kineze e specializuar në përpunimin e metaleve me ngjyra, duke iu shërbyer klientëve globalë me produkte të cilësisë së lartë dhe shërbim të përsosur pas shitjes.

 • Na kontaktoni

  Celular:86-400-660-1855
  E-mail:[email protected] aliyun.com
  Web:www.chn-ti.com