Mirë se vini në faqen tonë të internetit
0086-18429179711 [email protected] aliyun.com

Lajme

» News

Lajme

Category with list style and with sidebar. You can choose which one to display with this catgory when edit one category. You can select with no sidebar or with sidebar, with list style or with no image or with column style. It is so easy.

Objektivat e spërkatjes me magnet

Objektivat e spërkatjes me magnet

1) Parimi i spërkatjes së magnetronit. Në shtyllën e synuar të spërkatur (katodë) dhe anoda ndërmjet shtimit të një fushe magnetike dhe elektrike ortogonale, në një dhomë të lartë vakumi të mbushur me gazin e kërkuar inert (zakonisht gazi Ar), magnet i përhershëm në sipërfaqen e materialit të synuar për të formuar një fushë magnetike të 250 ~ 350 gausit, with the high voltage electric field

Çfarë roli luan objektivi i molibdenit metalik në fushën e ekraneve LCD të celularëve?

Çfarë roli luan objektivi i molibdenit metalik në fushën e ekraneve LCD të celularëve?

Ne ditet e sotme,atje janë njerëz me kokë poshtë kudo,dhe celularët kanë qenë aq të domosdoshëm çdo gjë publike,dhe telefoni i telefonuar shfaqet duke u bërë më shumë dhe më i lartë,projektim i plotë,smallbangsdesign,a

Zhvillimi i industrisë së synuar të spërkatjes së aluminit me pastërti të lartë

Zhvillimi i industrisë së synuar të spërkatjes së aluminit me pastërti të lartë

Zhvillimi i pastërtisë së lartë prej alumini prodhimi i industrisë. Me trajtimin e shpejtë të zhvillimit të elektronikës materiale të reja industri,kërkesa për produkte elektronike materiale(duke përfshirëta

Deshifroj, aplikimi i materialit të synuar në elektroplatimin me vakum

Deshifroj, aplikimi i materialit të synuar në elektroplatimin me vakum

Me zhvillimin e herë,nevoja të pazakonta për kërkesat e qenies më të sigurta,më shumë kursim energjie,zhurmë reduktuese,dhe zvogëlimi i emetimeve të ndotjes,inthesurfacetreatmen

Avantazhet e caqeve cilindrike dhe planare të spërkatjes së magnetronit

Avantazhet e caqeve cilindrike dhe planare të spërkatjes së magnetronit

Krahasuar me format e tjera të magnetit dhe kompjuterëve të synuar,cilindrik dhe planarmagnetronfjalëpërshtatshmegjendje të përparme përparësi të mirë veshje njëtrajtshmëriblatime të drejtkëndëshe,a

Synimet e përdorura për spërkatjen e veshjeve të produkteve elektronike

Synimet e përdorura për spërkatjen e veshjeve të produkteve elektronike

Produktet elektronike përdoren në të gjitha shëtitjet e jetës,dhe shumica e këtyre produkteve elektronike duhet të zbukurohen para se të hyjnë në treg. Sot,zakumi i zakonshëm i përdorur, pajisja e veshjes magnetr

Si të përgatitni objektivin e spërkatjes

Si të përgatitni objektivin e spërkatjes

Sputteringtarfrykuesfarfundërputhjeourourcethatshtrydhurdepozituarasnënstratebymagnetronsputtering,multi-arcionplator ose lloje të tjera të pajisjeve të veshjes nën një program të përshtatshëm

Përdorimi i objektivit në elektroplatimin me vakum

Përdorimi i objektivit në elektroplatimin me vakum

Materiali i synuar ka funksione,dhe tregu zhvillimet hapësirë ​​të mëdha,ithasverygoodusesinmanyfields.Almostallnew

Magnetron sputtering type

Magnetron sputtering type

Magnetronsputteringincludesmanytypes.Eachhasdifferentworkingprinciplesandapplicationobjects.Butthereisonethingincommon:theinteractionbetweenthemagneticfieldandtheelectricfieldmak

Introduction to the production method of titanium aluminum alloy target

Introduction to the production method of titanium aluminum alloy target

Metaltargetreferstothetargetmaterialusedinhigh-speedenergeticparticlebombardment.Andbychangingdifferenttargetmaterials(suchasaluminum,bakër,stainlesssteel,titan,nickeltargets,etj),youcan

Metoda e përpunimit të synuar të aluminit me pastërti të lartë

Metoda e përpunimit të synuar të aluminit me pastërti të lartë

Kohët e fundit,shumë shokë janë të interesuar në lidhje me metodat e përpunimit të pastërtisë së lartë objektiva alumini .. ekspertë të caktuar për atë që përpunon metoda të aluminit-synime

Një metodë e re kthese e objektivit të tungstenit-titanit

Një metodë e re kthese e objektivit të tungstenit-titanit

Tungstentitaniumtargetprodhuarngaproduktermetalurgjiaprogrami.Përfundimtari tungsteni-titaniummentarkarbidemateriale mund të përpunohet me anë të mprehjes së metodave të aspekteve sipërfaqësore. Si

 • Kategoritë

 • Lajmet e fundit & Blog

 • Ndajeni me shokun

 • KOMPANIA

  Shaanxi Zhongbei Titanium Tantal Niobium Metal Material Co., Ltd. është një ndërmarrje kineze e specializuar në përpunimin e metaleve me ngjyra, duke iu shërbyer klientëve globalë me produkte të cilësisë së lartë dhe shërbim të përsosur pas shitjes.

 • Na kontaktoni

  Celular:86-400-660-1855
  E-mail:2789[email protected] aliyun.com
  Web:www.chn-ti.com