Mirë se vini në faqen tonë të internetit
0086-18429179711 27898790@ aliyun.com

Lajme industriale

» Lajme » Lajme industriale

Perspektivat e zhvillimit të spërkatjes synojnë industrinë në vendin tim

2021年9月17日

Perspektivat e zhvillimit të industrisë së synuar në vendin tim

Objektivat e shpërndarjes po tregojnë një vrull të rritjes së shpejtë në tregjet ndërkombëtare dhe vendore, dhe ka ardhur epoka e aplikimit dhe industrializimit në shkallë të gjerë. Trendi i zhvillimit të industrisë së synuar është para së gjithash diferencimi i tregut, dhe produktet me përmbajtje më të ulët teknike gradualisht do të përballen me konkurrencë më të ashpër.Shumë kompani të vogla të synuara kanë mekanizma fleksibël dhe kosto të ulët të prodhimit, i cili do të bëjë që tregu i synuar i nivelit të ulët të formojë një model të bazuar në luftën e çmimeve; dhe objektivat në tregjet e industrisë së nivelit të lartë siç është regjistrimi magnetik, gjysmëpërçuesit, dhe energjia diellore do të vazhdojë Prezantimi i një tendence të udhëhequr nga teknologjia, furnizuesit e synuar me teknologji të përparuar brenda dhe jashtë vendit do të kenë një avantazh absolut në konkurrencë, dhe prodhuesit e veshjeve do të kenë një varësi më të fortë nga furnizuesit e synuar.

 

Objektivat e spërkatjes do të tregojnë zhvillim të pabarabartë në fusha të ndryshme aplikimi. Në industrinë e veshjes dekorative, transformimi i produktit të prodhuesve të veshjeve, kapaciteti prodhues i caqeve të spërkatjes është relativisht i ngopur, dhe hapësira për rritje është e kufizuar.Në industrinë e veshjes së veglave, kompanitë e huaja të synuara do të rriten në mënyrë të qëndrueshme, por shpejtësia nuk do të jetë shumë e madhe; ndërsa kompanitë vendore të synuara janë në fazën e zhvillimit për shkak të materialeve të synuara të veshjes së mjeteve të tregut të veshjeve të nivelit të lartë. Me zhvillimin e suksesshëm të produktit, materialet e synuara vendase do të kenë një avantazh çmimi Do të fitojë një treg të caktuar për prodhuesit e synuar vendas. Shkalla e industrisë së magazinimit magnetik do të vazhdojë të zgjerohet, objektivat për regjistrimin magnetik gjithashtu do të lulëzojnë, dhe tregjet ndërkombëtare dhe vendore do të kenë një rritje të madhe.. Industria e gjysmëpërçuesve kërkon një gamë të gjerë të materialeve të synuara, secila prej të cilave përdoret në një sasi të madhe. Teknologjia e huaj është e pjekur dhe forca e kërkimit dhe zhvillimit është e fortë, dhe do të jetë në një pozicion drejtues për një kohë të gjatë..Industria e energjisë diellore ka potencial të madh për zhvillim. Në tjetrën 5 te 10 vjet, do të fillojë një revolucion i ri i industrisë së energjisë së gjelbër. Mund të parashikohet që prodhimi i energjisë diellore fotovoltaike do të zërë një vend të rëndësishëm në konsumin e energjisë në botë në të ardhmen e afërt. Ai jo vetëm që do të zëvendësojë disa burime konvencionale të energjisë, por edhe të bëhet trupi kryesor i furnizimit me energji në botë..Me rritjen e mëtejshme shpërthyese të industrisë së energjisë diellore, objektivat e spërkatjes për qelizat diellore do të çojnë në një raund të ri të rritjes në shkallë të gjerë.

 

Zhvillimi i objektivave të spërkatjes do të formojë një situatë ku teknologjia dhe shërbimi përcaktojnë suksesin ose dështimin e një ndërmarrjeje. Kompanitë e synuara me forcë të fortë teknike, një gamë të gjerë të R.&Produktet D dhe disa produkte unike do të fitojnë të drejtën për të folur në konkurrencën e tregut. Zgjerimi i shkallës ka rritur kërkesat për fonde në procesin e shitjes, rritur sasinë e fondeve të zëna, dhe zgjati kohën e kthesës, të gjitha këto paraqesin sfida më të larta për funksionimin dhe menaxhimin e kompanive të synuara. Zgjerimi dhe zhvillimi i industrisë së veshjes do të intensifikojë konkurrencën në këtë industri, dhe do të ketë kërkesa më të larta për produktin dhe shërbimin e furnizuesve të synuar..Furnizuesit e synuar me shërbime të mira para shitjes dhe pas shitjes do të favorizohen nga prodhuesit e veshjeve.

 

Rritja e shkallës së përdorimit të objektivave të spërkatjes është gjithashtu tendenca e zhvillimit të objektivit. Objektivat konvencionale të shpërndarjes së magnetronit kubooid dhe cilindrik janë të forta, dhe një magnet i përhershëm në formë unaze përdoret për të krijuar një fushë magnetike unazore në sipërfaqen e materialit të synuar, dhe një sipërfaqe e gdhendur formohet në sipërfaqen e unazës në distanca të barabarta midis boshteve, duke ndikuar kështu në trashësinë e Uniformitetit të filmit të depozituar, shkalla e përdorimit të materialit të synuar është vetëm 20%~ 30%. Objektivi rrotullues cilindrik magnetron i spërkatjes që po promovohet dhe zbatohet brenda dhe jashtë vendit është një tub i rrumbullakët i uritur, i cili mund të rrotullohet rreth një bashkësie magnetike të shiritit fiks, mund të gdhend sipërfaqen e synuar në mënyrë të njëtrajtshme në 360 gradë, dhe shkalla e shfrytëzimit të synuar është aq e lartë sa 80%.

 

Me rritjen e ekonomisë me karbon të ulët, ruajtja e energjisë dhe mbrojtja e mjedisit janë elemente strategjike që duhet të merren parasysh për zhvillimin e korporatës. Materialet e synuara i shërbejnë industrisë së kursimit të energjisë dhe mbrojtjes së mjedisit. Sa i përket industrisë, gjithashtu ka nevojë për një mjedis prodhimi që kursen energji dhe miqësore me mjedisin. Në një dorë, kjo është për të plotësuar nevojat e zhvillimit të të gjithë industrisë, dhe nga ana tjetër, është gjithashtu një garanci për krijimin e një imazhi të korporatës dhe fitimin e besimit të klientit. Impiantet ekzistuese të prodhimit në shkallë të vogël në Kinë duhet të modifikohen në pajisjet dhe mjedisin e funksionimit, përndryshe nuk do të jetë vetëm e vështirë të zhvillohet në shkallë, por madje do të përballet me rrezikun e mbylljes.

 

Në përgjithësi, industria e synuar ka një të ardhme të ndritur. Zgjerimi i shpejtë i industrisë së veshjes dhe zgjerimi i shpejtë i kërkesës së tregut padyshim që do të nxisë zhvillimin e shpejtë të tregut të synuar. Përveç kësaj, fusha e re materiale të cilës i përket objektivi ka marrë vëmendje të madhe dhe mbështetje të fortë nga vendi..Me kërkesën në rritje për tregun e veshjeve dhe rritjen e mbështetjes kombëtare, një grup i kompanive të synuara do të rritet shpejt, bëhen udhëheqës në industrinë e synuar, nxisin zhvillimin e industrisë, dhe krijojnë përfitime të konsiderueshme ekonomike dhe sociale

 

Ndoshta ju pëlqen gjithashtu

 • Kategoritë

 • Lajmet e fundit & Blog

 • Ndajeni me shokun

 • KOMPANIA

  Shaanxi Zhongbei Titanium Tantal Niobium Metal Material Co., Ltd. është një ndërmarrje kineze e specializuar në përpunimin e metaleve me ngjyra, duke iu shërbyer klientëve globalë me produkte të cilësisë së lartë dhe shërbim të përsosur pas shitjes.

 • Na kontaktoni

  Celular:86-400-660-1855
  E-mail:27898790@ aliyun.com
  Web:www.chn-ti.com