Mirë se vini në faqen tonë të internetit

Ne prodhojmë objektiva dhe pajisje shtesë për biznesin tuaj

Ne kemi pajisje të shkëlqyera të përpunimit mekanik dhe pajisje të përparuara të testimit. Ekziston një ekip teknik profesional dhe i aftë për t'u ofruar klientëve shërbime personale dhe profesionale. prodhimin e çdo aksesori në përputhje të rreptë me standardin ISO9001. Ne kemi më shumë se 3000 metra katrorë të fabrikës, 1000 metra katrorë magazinë. 100% fabrikë e vërtetë, mirëpritur ngrohtësisht për të vizituar!

KOMPANIA

KOMPANIA

Kompania jonë është e angazhuar kryesisht në prodhimin dhe përpunimin e objektivave të aliazhit: tantal, niobium, zirkonium, hafnium, kobalt, vanadium, paladium, aliazh titani, objektiva të sheshtë, objektiva me shumë harqe, objektivat e tubit, objektivat e aliazhit.
Magazinë

Magazinë

Magazina e kompanisë sonë përmban magazinë gjysmë të gatshme dhe magazina të përfunduara ka më shumë se 1000 metra katrorë. Produktet në magazinë janë të rregulluara dhe të rregullta për dërgesën pasuese.
STAF

STAF

Kompania jonë ka një grup menaxherësh profesionistë, Stafi teknik, stafi i magazinave, stafi i prodhimit dhe personeli i kontrollit të cilësisë. Ka staf të mjaftueshëm për të prodhuar në mënyrë rigoroze produkte në përputhje me ISO9001.
PAJISJET

PAJISJET

Ne kemi më shumë se 100 pajisjet prodhuese të synuara të spërkatjes së synuar dhe testimin e linjave të prodhimit. Makina grushti ekzistuese, makina grushti, makina qethëse, Tornoja CNC, tornoja automatike, etj.

Kompania jone

Pikat tona të forta në një gamë të gjerë fushash, siç përmblidhet më poshtë, bëjeni DK partnerin ideal strategjik të biznesit.
Kualiteti i produktit
Aftësia jonë për të prodhuar produkte me cilësi të lartë ekonomikisht u mundëson klientëve tanë të qëndrojnë përpara konkurrencës së tyre, Të gjitha produktet kontrollohen një nga një herë në Zvicër .
Fleksibiliteti i prodhimit
Programet tona prodhuese të personalizuara ofrojnë fleksibilitet të madh për klientët tanë.
Shkëlqesi Teknike
Ne kemi ekspertizën dhe përvojën për të zhvilluar vazhdimisht programe të reja dhe produkte novatore për të përmbushur nevojat në ndryshim të klientëve tanë.
Sigurimi i Përgjegjësisë së Produktit
Ne qëndrojmë gjithmonë pas produktit tonë dhe kemi mbulim të plotë të Sigurimit të Përgjegjësisë së Produktit.
Potenciali i Rritjes
Ne kemi kapacitet teknik, ambicia dhe burimet për t'u rritur me klientët tanë, të cilat ne i konsiderojmë si elementë kryesorë në një partneritet të suksesshëm.

  • KOMPANIA

    Shaanxi Zhongbei Titanium Tantal Niobium Metal Material Co., Ltd. është një ndërmarrje kineze e specializuar në përpunimin e metaleve me ngjyra, duke iu shërbyer klientëve globalë me produkte të cilësisë së lartë dhe shërbim të përsosur pas shitjes.

  • Na kontaktoni

    Celular:86-400-660-1855
    E-mail:27898790@ aliyun.com
    Web:www.chn-ti.com